Hennessey pregateste un Corvette Stingray de 1.000 CP

Hennessey pregateste un Corvette Stingray de 1.000 CP

Hennessey Performance Engineering a publicat primele informatii despre viitorul program de tuning destinat proaspatului Chevrolet Corvette Stingray. Casa din Texas vine cu doua kituri de performanta diferite atat pentru coupe, cat si pentru versiunea decapotabila.

Primul pachet destinat lui Corvette C7 va veni cu o serie de modificari ce cresc puterea motorului pana la 700 de cai putere. Cea de-a doua versiune a pachetului de performanta va folosi doua turbine si va oferi o putere situata intre 800 si 1.000 de cai. Ambele kituri vor avea la baza motorul V8 LT1 de 6.2 litri care in mod normal dezvolta 450 CP si 609 Nm.

Pentru ca noile resurse vor fi mai greu de controlat, tunerul din Texas va modifica suspensia, va monta un sistem de franare nou si va opta pentru un alt set de jante si pneuri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Chevrolet Corvette va putea fi achizitionat incepand cu trimestrul trei al acestui an, ceea ce inseamna ca pachetul dezvoltat de Hennessey isi va face apritia la doar cateva luni dupa debut.

| de | Sursa: Hennessey

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?