Hennessey Venom GT: acum si in versiunea de 1.500 CP

Hennessey Venom GT: acum si in versiunea de 1.500 CP

Inca de la inceput, Hennessey Venom GT a fost proiectat pentru a se bate de la egal la egal cu marele Bugatti Veyron.

Dupa ce oficialii Bugatti au anuntat ca lucreaza la o noua versiunea a hipercarului, americanii de la Hennessey au si iesit la rampa cu o veste, usor cutremuratoare pentru cei din Molsheim.

Hennessey Venom GT va primi cat de curand un asa-zis facelift. Modelul vine cu acelasi motor V8 de 7.0 litri twin-turbo, insa, de aceasta data, este capabil sa produca 1.500 de cai putere. Unitatea va fi oferita fie in compania unei transmisii manuale Ricardo cu sase rapoarte, fie alaturi de o cutie automata cu sapte trepte.

Cifrele referitoare la performanta nu au fost anuntate, insa aceasta crestere impresionanta de putere, coroborata cu o serie de modificari estetice ar putea sa-l propulseze pe viitorul Venom GT pe primul loc in randul celor mai rapide masini din lume.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru ca am amintit mai sus de modificari estetice, ar trebui sa stiti ca portierele lui Hennessey Venom GT vor avea un design nou, iar blocurile optice nu vor mai fi inspirate de modelele Lotus.

| de | Sursa: Hennessey

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?