Honda a prezentat E Prototype, o versiune de pre serie a primului sau model electric

Honda a prezentat E Prototype, o versiune de pre serie a primului sau model electric

Noul vehicul electric urban Honda va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva din 2019, sub forma modelului Honda E Prototype. Acest nou model este derivat din conceptul Urban EV 2017, apreciat la nivel internațional, și este o parte esențială a strategiei Honda Electric Vision pentru regiunea europeană.

Noul Honda E Prototype a fost proiectat cu accent pe funcționalitate și scop, cu o simplitatea design-ului și o personalitate cu adevărat unică. Contururile caroseriei pornesc de la capotă către parbrizul panoramic, pentru a crea o suprafață continuă ce se extinde deasupra pasagerilor din față. Îmbunătățind performanțele aerodinamice, stâlpii A sunt amplasați la același nivel cu geamul, pentru a contribui la o călătorie silențioasă și rafinată.

Elementele de design remarcabile, ce accentuează profilul curat, neaglomerat, includ mânerele ușilor de tip pop out și camerele compacte ce înlocuiesc oglinzile tradiționale laterale. Atât mânerele ușilor cât și sistemul de oglinzi cu cameră video sunt dotări unice pentru un vehicul din această clasă.

Pentru a menține pasagerii angajați cu stilul lor de viață interconectat, display-ul orizontal dublu, intuitiv și personalizabil oferă o gamă largă de aplicații inteligente și servicii. Această interfață sofisticată de ultimă generație a fost concepută pentru utilitate maximă și face ca mașina să nu mai fie un simplu mijloc de transport, ci o parte integrată pe deplin în viața de zi cu zi modernă.

Gama de ajutoare digitale de ultimă generație este prezentă alături de multe dintre comenzile de confort și infotainment ale mașinii, pentru facilitarea multi-tasking-ului și navigarea simplă prin meniu. Ecranele ce afișează imaginile din spate transmise de către sistemul Camera Mirror System sunt integrate la ambele capete al tabloului de bord, poziționate ergonomic pentru a asigura un unghi natural de vizionare pentru șofer. Autovehiculul are, de asemenea, o cameră digitală pentru mers înapoi, lucru ce mărește câmpul vizual al șoferului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Prima mașină compacta Honda pe o platforma dedicata EV oferă un amestec de eficiență, performanță și utlitate, perfect pentru mediile urbane. Honda E Prototype va oferi o autonomie de peste 200 km și o funcționalitate de încărcare rapidă a bateriei de 80% în 30 de minute, lucru ce o face ideală pentru transportul de zi cu zi. Folosind motorul electric pentru a angrena roțile punții spate, dinamica noului model se concentreaza pe livrarea unei experinețe captivante și performanțele de ultimă generație.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?