Honda Civic 2012 - Pret, Poze si Echipari

Honda Civic 2012 - Pret, Poze si Echipari

Pretul noului hatchback Honda Civic 2012 a fost anuntat, iar dealerii Honda urmeaza sa primeasca acest model la inceputul lui 2012.

Honda Civic 2012, ce a debutat la Salonul Auto din Frankfurt 2011, va fi disponibila in patru variante de echipare, SE, ES, EX si EX GT, iar lista de optiuni de motorizare va include doua motoare pe benzina si unul diesel i-DTEC. Motoarele pe benzina i-VTEC au capacitatea de 1.4 si de 1.8 litri si dezvolta 100 cai putere si respectiv 140 cai putere, in timp ce motorul diesel de 2.2 litri produce 150 cai putere.

Fiecare versiune Honda Civic 2012 va oferi modul de rulare ECON, similar cu cel al modelelor Jazz si Insight, ce ajuta la eficientizarea consumului de carburant, plus sistemul Idle Stop pentru modelele echipate cu transmisie manuala.

Pretul noului Honda Civic 2012 porneste de la aproximativ 18,800 Euro pentru versiunea de baza echipata cu motorul i-VTEC de 1.4 litri cu 100 cai putere si ajunge pana la 30,400 Euro pentru versiunea de top 2.2 i-DTEC EX GT.

Versiunea de baza, Civic SE, vine echipata cu un set de jante de 16 inch din aliaj usor, aer conditionat automat si conectivitate USB, in timp ce varianta ES vine echipata cu sistemul cruise control, camera video spate pentru parcarea, geamuri electrice controlate din telecomanda, oglinzi laterale rabatabile si un sistem audio cu 6 difuzoare.

Varianta de echipare EX adauga tapiterie din piele si scaune fata incalzite, plus un sistem de navigatie prin satelit HDD si un sistem audio premium. In final, varianta EX GT vine cu sistem Keyless Entry and Ignition, senzori de parcare fata si spate, faruri bi-xenon HID si suport lombar. De asemenea, acesta versiune de top a primit si un set de jante de 17 inch din aliaj usor, geamuri fumurii, acoperis panoramic din sticla si oglina retrovizoare heliomata.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Honda Civic 2012 SE si ES pot fi echipate optional si cu pachetul T-Grade ce vine la pretul de 1130 Euro si care include un sistem de navigatie GPS cu touch-screen si harta pentru intreaga Europa.

| de | Sursa: Honda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?