Honda Civic facelift in versiunea hatcback si break au poposit la Paris

Honda Civic facelift in versiunea hatcback si break au poposit la Paris

Honda a prezentat la Paris noul Civic facelift. Modelul nipon va fi disponibil atat in versiunea hatchback, cat si in cea break, urmand sa fie comercializat incepand cu anul viitor.

Partea frontala a hatchback-ului japonez vine cu un spoiler redesenat cu blocuri optice care integreaza luminile de mers pe timp de zi, un difuzor de aer nou si praguri laterale modificate.

La interior, vedem materiale mai bune, manere pentru usi cromate si accente metalice de culoare neagra. De asemenea, vedem noul sistem de infotainment Honda Connect care dispune de un display de 7 inch si vine cu un sistem de operare Android, versiunea 4.0.4.

Sub capota, Civic facelift va beneficia fie de motorul diesel de 1.6 litri si 120 de cai , fie de cel pe benzina de 1.8 litri si 142 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Alaturi de cele doua versiuni ale lui Civic, niponii au sosit si cu un concept menit sa prefigureze viitorul Type R.

| de | Sursa: Honda Foto | WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?