Honda a prezentat noul Civic Tourer - 1.668 litri si un design atragator

Honda a prezentat noul Civic Tourer - 1.668 litri si un design atragator

Honda a publicat in aceasta dimineata primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Civic Tourer. Break-ul bazat pe unul dintre cele mai iubite hatchback-uri nipone va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna.

La nivel estetic, partea frontala a lui Honda Civic Tourer a fost preluata de pe modelul din care deriva. Vedem aici blocuri optice angulare cu tehnologie LED. Ca si in cazul hatchback-ului, Civic Tourer vine cu aceeasi grila frontala agresiva.

In partea posterioara, lucrurile nu stau deloc diferit. Stopurile sunt la fel de supradimensionate si sunt legate intre ele, asta pentru a oferi senzatia de continuitate. Cand privesti noul Civic Tourer din profil, vei avea o surpriza majora. Desi vorbim despre un break, look-ul acestuia este atragator, iar liniile se continua fara a-ti da senzatia aceea de ruptura, mai ales in zona portbagajului.

Ca tot am ajuns la capitolul portbagaj, trebuie sa va amintim ca noul Honda Civic Tourer vine cu cea mai mare capacitate de incarcare din clasa ei: 624 de litri sau 1.668 de litri cu bancheta din spate pliata. Pentru un acces mai usor la cei 1.668 de litri, Civic break vine cu Magic Seats, un sistem prin care scaunele din spate se pliaza dintr-o singura miscare.

In aceste conditii, Honda Civic Tourer devine cel mai incapator break din segment, reusind sa depaseasca Volkswagen Golf (605/1.620 litri) sau Seat Leon ST (587/1.470 litri).

Sub capota, noul Civic break va sosi in compania a doua unitati. Specificatiile tehnice inca nu au fost publicate insa unitatea de 1.6 litri i-DTEC va produce aproximativ 120 de cai si 300 Nm, in timp ce motorul de 1.8 litri i-VTEC va sosi cu 142 de cai si 174 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Honda Civic Tourer va fi produs in cadrul uzinei din Marea Britanie si vanzarile in Europa vor debuta la inceputul anului viitor.

| de | Sursa: Honda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?