Honda Civic Tourer soseste la Frankfurt

Honda Civic Tourer soseste la Frankfurt

Acum cateva saptamani, oficialii Honda au publicat o serie de imagini spion cu viitorul Civic Tourer. Astazi, niponii au decis sa anunte ca vor dezveli versiunea break a hatchback-ului sau in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Conform oficialilor japonezi, viitorul Honda Civic Tourer va sosi cu cel mai mare portbagaj din segment si cu un sistem unic de ajustare al amortizoarelor. Acesta va oferi trei nivele de rulare: confort, normal si dinamic.

Noul Civic Tourer va debuta pe piata de pe Batranul Continent la inceputul anului viitor, iar de productia acestuia se va ocupa uzina din Marea Britanie. Spre deosebire de hatchback, break-ul derivat din Civic va avea cu 80 de kilograme mai mult, insa promite emisii de carbon sub 100 de grame per kilometru atunci cand vine in compania unitatii diesel i-DTEC de 1.6 litri si 120 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Impreuna cu noul Honda Civic Tourer, in cadrul standului producatorului nipon de la Frankfurt, vizitatorii se vor putea delecta cu o versiune noua a conceptului NSX, un Civic destinat competitiei WTCC si un monopost de Formula 1.

| de | Sursa: Honda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?