Honda Civic Type R - 280 de cai obtinuti din primul motor VTEC Turbo

Honda Civic Type R - 280 de cai obtinuti din primul motor VTEC Turbo

Honda a prezentat astazi o versiune aproape de cea de productie a viitorului Civic Type R. Oficialii niponi au decis sa publice o serie de imagini in care hothatch-ul renunta la camuflaj si ofera o priveliste minunata.

Din toata aceasta ecuatie nu putea lipsi pachetul estetic agresiv menit sa ofere un look extrem, dar si un plus in dreptul fortei de apasare aerodinamica.

Vedem cum spoilerul frontal vine cu prize de aer mai mare, hayonul a primit un eleron mai generos, iar partea posterioara dispune de un difuzor masiv, flancat de clasicele esapamente duble.

Cea mai importanta noutate de pe viitorul Civic Type R o reprezinta noul motor VTEC Turbo de 2.0 litri. Acesta este capabil sa ofere 280 de cai putere si reprezinta primul motor turbo al niponilor care va debuta in Europa. De asemenea, oficialii Honda au mai dezvelit astazi alte doua unitati turbo, menite sa populeze viitoarea gama de modele.

Asa cum era de asteptat, noul Honda Civic Type R isi propune sa bata recordul detinut de Renault Megane RS de pe circuitul german de la Nurburgring. In plus, noul Civic Type R va beneficia de un sasiu nou, de o suspensie imbunatatita, de un ESP modificat si de un sistem de franare semnat Brembo.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Varianta de productie a lui Honda Civic Type R ar putea debuta la inceputul anului viitor, urmand ca in 2015 sa aiba loc si debutul comercial.

| de | Sursa: Honda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?