Honda confirma datele de emisii si consum pentru noul CR-V Hybrid

Honda confirma datele de emisii si consum pentru noul CR-V Hybrid

În anticiparea debutului său European, Honda a confirmat datele oficiale de consum și emisii CO 2 pentru noul CR-V Hibrid. Sub ciclul combinat al testului revizuit NEDC, modelul cu tracțiune față al SUV-ului benzină-electric de 184CP (135 kW) a obținut emisii CO 2 de 120g/km și medie oficiala (combinată) de consum de 5.3l/100km (53.3mpg). Varianta cu tracțiune integrală are emisii CO2 de 126g/km și consum mediu (combinat) de 5.5 l/100km (51.4 mpg).

Modelul CR-V Hibrid este alimentat de tehnologia unică Honda i-MMD, ce alternează în mod inteligent și automat între trei moduri de condus – Condus EV, Hybrid și Engine – pentru a optimiza perfomanța și eficiența.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La Salonul Auto de la Paris, debutul de producție-specificație a noului CR-V Hibrid va fi însoțit de modelele pe benzină, prezentând o gama variată de echipari, inclusiv versiunea nouă cu șapte locuri. Cea mai recentă evoluție a popularului SUV compact Honda CR-V a fost proiectată pentru a fi cea mai practică, confortabilă și rafinată Honda CR-V de până acum.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?