Honda detaliaza viitorul CR-V Hybrid - trei moduri diferite de rulare si 184 de cai putere

Sectiuni Relevante

Honda detaliaza viitorul CR-V Hybrid - trei moduri diferite de rulare si 184 de cai putere

În premieră pentru piața SUV Honda Europeană, noul CR-V va fi disponibil cu o tehnologie hibrid avansată pentru grupul moto-propulsor. Sistemul Honda Hybrid Performance este dotat cu tehnologia intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD) ce cuprinde două motoare electrice, un motor pe benzină cu ciclu Atkinson și o transmisie directă inovatoare și eficientă.

Noul CR-V hibrid este echipat cu un motor de2.0 litri i-VTEC pe benzină, un motor electric performant și un acumulator litiu-ion. Puterea maximă este de 184 CP (135 kW), iar cuplul este de 315 Nm.

În locul unei transmisii convenționale, transmisia cu un raport fix de viteză creează o conexiune directă între componentele mobile, ceea ce rezultă într-un transfer mai lin al cuplului. Tehnologia unica i-MMD își capătă numele de la modul inteligent în care face trecerile line între trei moduri de condus, pentru a oferi cel mai eficient rulaj posibil.

Noul Honda CR-V Hibrid are o interfață unică de informare a șoferului (Vehicle Driver Information Interface) (DII) ce afișează condiția curentă de rulare, informând șoferul despre modul în care sursele de energie sunt îmbinate pentru a alimenta vehiculul. Ecranul afișează încărcarea acumulatorului litiu-ion, un grafic al surselor curente de putere și statusul de încărcare al sistemului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Producția noului CR-V hibrid pentru piața Europeana va demara în Octombrie 2018, iar primele livrări vor avea loc în primăvara anului 2019. Ca și modelul pe benzină, noul CR-V Hibrid va fi produs în Japonia.

| de | Sursa: Honda

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?