Hublot MP-05 - Un tribut adus lui Ferrari LaFerrari

Hublot MP-05 - Un tribut adus lui Ferrari LaFerrari

Atunci cand Ferrari a lansat la geneva noul LaFerrari, intreaga suflare automobilistica a ramas socata. In primele trei zile, producatorul din Maranello a avut 1.000 de cereri, insa doar 495 de exemplare vor fi fabricate.

Pentru a epata si mai mult, Ferrari, impreuna cu Hublot, au dat nastere unui cronograf cu totul si cu totul special. Avand codul de fabricatie MP-05 acesta reprezinta o premiera in lumea creatorilor de ceasuri din mai multe motive.

Pentru inceput vom aminti de mecanismul tourbillon cu 11 cilindrei aliniati asemeni unei coloane vertebrale. Desi cronograful trebuie intors manual, acesta vine cu o rezerva de energie pentru 50 de zile, un record in lumea creatorilor de ceasuri. Mecanismul a fost conceput in totalitae de cei de la Hublot si inglobeaza 637 de componente.

Ora va fi citita in partea din dreapta a cilindrilor, in timp ce pe partea stanga poate fi vazuta energia ramasa. Carcasa din titan, accesoriile din fibra de carbon si geamul de safir, au devenit doar elemente de "umplutura", comparativ cu restul componentelor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Hublot a promis ca va fabrica doar 50 de exemplare MP-05, insa pretul unei unitati nu a fost anuntat.

| de | Sursa: Hublot

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?