Hyundai a prezentat noul Tucson N Line

Hyundai a prezentat noul Tucson N Line

În urmă cu un an, Hyundai a lansat nivelul de echipare N Line. Acesta propunea o serie de elemente de caroserie mai agresive și mici modificări tehnice pentru un plus de sportivitate.

Acum, Hyundai introduce versiunea de echipare N Line și pe Tucson, modelul devenind primul SUV din gama asiaticilor care beneficiază de aceste modificări.

Hyundai Tucson N Line vine cu spoilere mai agresive, cu un difuzor spate nou, cu lumini de zi modificate și cu accesorii de caroserie din crom de culoare neagră. Interiorul primește scaune și volan sport, dar și o serie de accesorii cusute cu ață de culoare roșie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Motorizările sunt cele pe care deja le știm în gama Tucson. Cei care vor un motor pe benzină poate alege doar unitatea de 1.6 litri de 177 CP, în timp ce fanii propulsoarelor diesel au de ales între un 1.6 litri (mild-hybrid de 136 CP) și un 2.0 litri (mild-hybrid de 185 de cai).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?