Hyundai i30 va ajunge in showroom-uri abia in primavara lui 2017

Sectiuni Relevante

Hyundai i30 va ajunge in showroom-uri abia in primavara lui 2017

Hyundai a prezentat noua generatie i30 in cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul are acum un design mult mai tineresc si mai matur, o multime de elemente tehnologice de ultima ora si propulsoare pentru toate gusturile.

Din pacate, oficialii Hyundai anunta ca noua generatie i30 va ajunge in showroom-urile din Europa abia in primavara anului viitor. Productia va demara la finalul lui 2016 in cadrul uzinei din Nosovice, acolo unde i30 este asamblat din 2009.

"Noua generatie a fost adaptata la cerintele clientilor. De la motorizari la sasiu, de la partea de infotainment la conectivitate si design, toate elementele au fost gandite pentru a-i multumi pe europeni", a declarat unul dintre oficialii Hyundai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Odata cu noua generatie, Hyundai promite si un i30 sport. Acesta se va numi i30N si va avea la baza conceptul RN30, prototip care a fost admirat tot in cadrul Salonului Auto de la Paris.

| de | Sursa: hyundai

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?