Hyundai i40 Sedan

Hyundai i40 Sedan

Hyundai a publicat o poza teaser cu noul i40 Sedan cu putin inainte ca acest model sa debuteze la Salonul Auto de la Barcelona 2011 ce va incepe pe data de 12 mai.

La fel ca si versiunea break, Hyundai i40 Sedan a fost creat sub noul slogan al companiei auto, "New Thinking. New Possibilities" (O noua gandire, noi posibilitati), si incorporeaza noile concepte de design Modern Flow si Premium Wing.

Conform celor de la Hyundai, noul i40 Sedan ofera un nivel ridicat de confort la interior multumita ampatamentului de 2.77 m si al dimensiunilor ideale de la interior pentru cap, umeri si picioare (1,025 mm, 1,455 mm si 1,170 mm) ce-l claseaza pe primul loc in clasa D.

Avand un design exterior orientat mai mult pentru clientii din Europa, Hyundai i40 Sedan reprezinta urmatorul pas in evolutia designului de sculptura fluida adoptat de compania auto. Allan Rushforth, Senior Vicepresedinte si COO Hyundai Motor Europe, a declarat ca "Lansarea acestui sedan reprezinta urmatorul pas dupa introducerea modelului i40 pe piata auto din Europa si vine ca raspuns la reactiile pozitive primite de modelul i40 wagon. Sedanul i40 are parte de acelasi nivel al calitatii ca si varianta wagon ce include un design dinamic si prin introducerea acestuia numarul clientilor nostri va creste pentru segmentul D."

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vom reveni cu mai multe detalii si poze cu noul Hyundai i40 Sedan cu putin inainte de debutul Salonului Auto de la Barcelona 2011.

| de | Sursa: Hyundai

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?