Imagini cu noul Mazda MX-30, primul model electric al constructorului japonez

Imagini cu noul Mazda MX-30, primul model electric al constructorului japonez

Mazda a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo noul MX-30, primul model electric al companiei. SUV-ul coupe, așa cum este descris modelul de reprezentanții Mazda, are dimensiuni identice cu cele ale lui CX-30.

Sub capotă, Mazda MX-30 ascunde un motor electric de 105 kW și 265 Nm, iar energia necesară acestuia este stocată într-un pachet de baterii cu capacitatea de 35.5 kWh. Conform oficialilor Mazda, resursele sunt suficiente pentru o autonomie de până la 200 de kilometri.

Mazda nu a oferit toate detalii tehnice, însă surse apropiate companiei spun că bateria va putea fi încărcată la prize rapide de 50 kW. În acest caz, pentru o încărcare până la 80%, Mazda CX-30 va avea nevoie de până la 40 de minute.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Așa cum era de așteptat, japonezii propun și un pachet generos de sisteme de siguranță, dar și un interior modern cu un tablou de bord mixt și un ecran central tactil.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?