Imagini fara camuflaj cu viitorul Renault Megane RS

Imagini fara camuflaj cu viitorul Renault Megane RS

Renault va expune noua generatie Megane RS in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Pana in acest moment am vazut o serie de fotografii oficiale cu masina acoperita de camuflaj, dar acum a venit momentul sa facem cunostinta cu varianta "curata" a lui Megane RS. Fotografiile au fost publicate pe o pagina de Facebook dedicata fanilor lui Megane RS.

Pana la noi directii oficiale, iata ce stim despre noul hot hatch frantuzesc. Viitorul Renault Megane RS va prelua de pe versiunea GT sistemul de directie integrala 4Control. Acesta va ajuta enorm in ceea ce priveste dinamica masinii. In al doilea rand, viitorul Renault Megane RS va fi oferit cu doua sasiuri diferite.

Primul se numeste Sport si reprezinta balanta perfecta dintre o masina de strada si una de circuit, iar cel de-al doilea se cheama Cup si transforma noul Megane RS intr-un model cu care poti scoate timpi foarte buni pe Nurburgring.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota nu stim ce motor vom vedea, dar zvonurile spun ca acesta va produce vreo 300 de cai putere.

| de | Sursa: Facebook

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?