Imagini neoficiale cu viitorul BMW Seria 7 facelift

Imagini neoficiale cu viitorul BMW Seria 7 facelift

Noul BMW Seria 7 facelift va fi prezentat in scurt timp, insa o serie de imagini neoficiale au ajuns deja pe internet. Fotografiile sunt preluate din configuratorul producatorului german si ne arata detaliile de design pe care Seria 7 facelift le propune.

In partea din fata exista acum o grila mult mai mare si blocuri optice restilizate. De asemenea, designerii germani au optat pentru o serie de nervuri noi pentru capota. In zona din spate, departamentul de design vine cu o banda luminoasa care uneste cele doua stopuri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Surse apropiate companiei germane spun ca interiorul va primi cele mai noi tehnologii pe care BMW le-a dezvoltat in ultima perioada. Gama de motorizari va suferi si ea transformari. Versiunea 740i echipata cu motorul de 3.0 litri va oferi 340 de cai putere (+14 CP), in timp ce varianta 750i va dezvolta 530 de cai putere dintr-un V8 de 4.4 litri. Varful de gama va fi in continuare M760Li, insa nu stim daca motorul V12 de 6.6 litri a primit ceva imbunatatiri. Varianta plug-in hybrid scapa de motorul de 2.0 litri si trece la unul de 3.0 litri. Puterea totala oferita ar urma sa fie de aproape de 400 CP.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?