Imagini neoficiale cu viitorul Toyota Auris

Imagini neoficiale cu viitorul Toyota Auris

Spaniolii de la Noticias Automotivas au reusit sa puna mana pe o serie de fotografii scanate dintr-o revista cu viitorul Toyota Auris.

Pozele scanate prezinta modelul nipon atat din fata, cat si din spate, dar si din interior. Din ceea ce vedem, hatchback-ul japonez a devenit mai agresiv la exterior si mai luxos la interior multumita materialelor de inalta calitate.

Per total, viitorul Auris reprezinta un mare pas inainte pentru Toyota, cu o serie de elemente de design notabile. Vorbim despre o parte fata inspirata de Camry, despre o grila mai subtirica si despre faruri trapezoidale noi. Linia plafonului curge lin pana in zona hayonului, asa cum ar trebui sa se intample la un hatchback, iar blocurile oprice spate revizuite se imbina perfect cu tot ansamblul de pana acum.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In ceea ce priveste motorizarile. noul Toyota Auris ar putea veni cu doua motoare de 1.5 si 1.8 litri, si cu alte doua agregate de provenienta BMW cu o cilindree de 1.6 si 2.0 litri. Noul Toyota Auris este asteptat sa debuteze in luna iulie a acestui an.

| de | Sursa: Noticias Automotivas

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?