Imagini neoficiale cu Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept

Imagini neoficiale cu Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept

Mercedes-Maybach va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Beijing noul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept. Primele imagini neoficiale cu prototipul constructorului german au fost scapate pe internet, iar acum avem sansa sa vedem ce au in plan nemtii.

La o prima vedere, Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept imbina calitatile unui sedan de lux cu cele ale unui SUV. Totul este axat pe lux, iar acest lucru se vede in toate imaginile cu interiorul noului concept german.

Lemn, piele, aluminiu, toate aceste elemente de o calitate inalta se afla la interiorul lui Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept. In plus, consola centrala si intrumentarul de bord vin cu o serie de elmenete futuriste.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Zvonurile spun ca sub capota, Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept nu va avea un motor cu combustie interna. In schimb, vom vedea patru motoare electrice care dezvolta echivalentul a 750 de cai putere.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?