Imagini neoficiale cu Volkswagen Golf VII

Imagini neoficiale cu Volkswagen Golf VII

Desi mai sunt mai putin de 24 de ore pana la prezentarea oficiala a celei de-a saptea generatii a lui Volkswagen Golf, pe internet circula o serie de fotografii cu noul hatchback german.

Cele trei imagini au fost publicate de cei de la Auto Zeitung, insa nu stim de unde provin. Din fotografia cu partea din spate a masinii se observa o mica influenta in design ce pare sa provina de la actualul Seat Ibiza. Cele doua poze cu interiorul viitorului Golf VII se aseamana foarte mult cu o animatie generata pe calculator.

Viitorul Volkswagen Golf VII va fi mai lung, mai lat si va avea o garda la sol mai mica decat actuala generatie. In ciuda acestor majorari, noul Golf a "slabit" cu 100 de kilograme, fapt ce va duce la o scaderea a consumului de carburant si, implicit, a emisiilor de CO2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noua generatie a hatchback-ului german va putea fi admirata de public in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment unde, nemtii vor aduce si o versiune de preserie a lui Golf VII GTI.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?