In asteptarea viitorului SUV electric BMW iNext, producatorul german investeste 400 de milioane de euro la uzina din Dingolfing

Sectiuni Relevante

In asteptarea viitorului SUV electric BMW iNext, producatorul german investeste 400 de milioane de euro la uzina din Dingolfing

BMW Group investeşte aproximativ 400 de milioane de euro în uzina auto din Dingolfing pentru producţia BMW iNEXT. Odată cu lansarea BMW iNEXT în 2021, uzina din Dingolfing va fi capabilă să producă combinaţia potrivită de automobile electrice, modele plug-in hybrid sau maşini cu motoare termice conform cererii şi evoluţiei pieţii - totul pe o singură linie de asamblare.

"Datorită structurilor noastre flexibile de producţie, uzinele noastre sunt echipate ideal pentru a îndeplini cele mai diverse cereri ale pieţei", a explicat Milan Nedeljkovic, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru Producţie.

Cu actualele investiţii şi lucrări de construcţie, uzina din Dingolfing nu doar că accelerează tranziţia la mobilitate electrică, ci se pregăteşte şi pentru producţia standard de automobile autonome.

Pregătirile sunt în plină desfăşurare în toate zonele. În august, producţia a fost întreruptă pentru patru săptămâni pentru a permite uzinei auto să deruleze diferite activităţi de construcţie şi remodelare şi să pregătească locaţia pentru noile modele precum BMW iNEXT.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, BMW iNEXT poate fi construit prin numeroase procese de asamblare consacrate. Noul model va fi produs în mod flexibil şi eficient pe o singură linie împreună cu BMW Seria 5, Seria 7 şi Seria 8 într-una dintre cele două hale de asamblare de la Dingolfing. Cu toate acestea, la automobilele electrificate şi autonome precum BMW iNEXT, anumite elmente de asamblare sunt distribuit diferit în procesul de fabricaţie comparativ cu maşinile convenţionale.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?