Inca 6 statii de incarcare pentru masinile electrice au fost deschise in Romania

Sectiuni Relevante

Inca 6 statii de incarcare pentru masinile electrice au fost deschise in Romania

Renovatio, in parteneriat cu hypermarketurile Kaufland, au mai deschis sase statii de reincarcare pentru masinile electrice si cele hibride de tip plug-in. Noile statii se afla in parcarile magazinelor Kaufland din Constanţa, Sibiu, Deva, Piteşti, Iaşi și Arad.

In acest fel, numarul statiilor dezvoltate in parteneriat de cele doua companii a ajuns la 11. Punctele de incarcare instalate recent au o putere de 22 kW si dispun de prize AC Type 2. Renovatio si Kaufland mai detin si prize cu incarcare rapida in Bucuresti, Ploiesti si Timisoara.

Conform oficialilor, in viitor, Renovatio vrea sa ajunga la 50 de prize de tip Fast Charge.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. “Credem într-un viitor în care transportul ecologic va căpăta o amploare din ce în ce mai mare, de aceea vom continua şi vom accelera investiţiile la nivel naţional pentru realizarea infrastructurii necesare. Până la sfârşitul anului vom avea instalate încă 4 puncte rapide de încărcare, care vor acoperi în primul rând capitala dar şi alte oraşe importante pe care le vom alege în funcţie de nevoile pieţei”, a declarat Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?