Infiniti FX tunat de Lorinser

Infiniti FX tunat de Lorinser

Binecunoscutul tuner de modele Mercedes, Lorinser, a lansat un program de individualizare pentru o alta marca decat Mercedes, si ne referim la Infiniti.

Creatia lor, ce are la baza modelul Infiniti FX si care va fi prezentata la Salonul Auto Essen 2011, propune o seire de elemente restilizate precum un nou sort fata, ce integreaza farurile de zi cu LEDuri, noi sorturi laterale, un spoiler spate pentru plafon si o bara de protectie spate ce integreaza cele doua tevi duble de esapament.

Infiniti FX semnat Lorinser adopta noul program de jante al tunerului, ceea ce inseamna ca vine echipat cu un set de jante ultrausoare de 22 inch cu design monobloc cu 5 spite triple imbracate in anvelope de performanta Continental CROSS CONTACT de dimensiunile 285/35R22.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Fiind dezvoltat initial doar pentru piata auto din Rusia, kitul celor de la Lorinser pentru Infiniti FX va fi comercializat si in alte tari, in functie de numarul de cereri pe care tunerul le va primi.

| de | Sursa: Lorinser

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?