Infiniti Q30 Concept va epata la Frankfurt

Infiniti Q30 Concept va epata la Frankfurt

Infiniti va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare viitorul Q30 Concept.

Asa cum deja ati observat, numele viitorului Infiniti a preluat noua nomenclatura si va anticipa un viitor model compact. La nivel estetic, Q30 Concept continua filozofia de design introdusa de Q50, insa a preluat si o serie de influente de pe Essence, Emerg-e si Etherea.

"Q30 este un concept ascutit, cu forme capabile sa te seduca. Atunci cand vezi un ghepard alergand nu ai cum sa nu observi profilul acestuia atletic si linia subtire a trupului. E ca si cum ar pluti. Aceasta este senzatia pe care vrem sa o oferim cu conceptul Q30", a declarat Alfonso Albaisa, directorul de creatie Infiniti.

Conceptul Q30 va da nastere in viitorul apropiat primului model compact din istoria Infiniti. Acesta se va duele cu granzii BMW Seria 1, Audi A3 si Mercedes-Benz A-Class.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, viitorul model de segment compact va fi dezvoltat sub indrumarea lui Sebastian Vettel, pilotul de Formula 1 care ocupa postul de director in cadrul diviziei de performanta Infiniti.

| de | Sursa: Infiniti

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?