Informatii si poze camuflate cu noua generatie Skoda Octavia

Informatii si poze camuflate cu noua generatie Skoda Octavia

Pe 11 noiembrie Skoda va lansa o noua generație Octavia. Modelul va fi, la fel ca până acum, foarte înrudit cu Volkswagen Golf și va prelua o mare parte dintre elementele introduse pe noua generație a hatchback-ului german.

Producătorul ceh spune că viitoarea generație Skoda Octavia va crește în dimensiuni și va oferi mai mult spațiu pentru pasageri. Skoda spune că portbagajul a crescut la 600 de litri pentru versiunea cu hayon și la 640 de litri pentru varianta break.

Interiorul va fi echipat cu un instrumentar de bord digital cu o diagonală de 10 inci și cu un ecran central tactil tot cu o diagonală de 10 inci. În premieră pentru Skoda, Octavia va putea fi comandată și cu un head-up display.

Gama de motorizări va fi preluată de la Golf, iar acest lucru înseamnă că vom vedea motoare diesel și benzină, dar și versiuni plug-in hybrid. Cehii anunță că motoarele pe benzină vor avea o capacitate de 1.5 sau 2.0 litri și vor oferi între 110 și 190 CP. Pentru versiunile pe benzină, Skoda oferă și un sistem mild-hybrid la 48V. Vârful de gamă va fi disponibil doar cu o cutie automată și cu tracțiune integrală.

Dieselul va fi unul de 2.0 litri și va oferi între 115 și 200 de cai putere, iar pentru cele mai potente versiuni va fi oferită aceeași configurație cu transmisie automată și tracțiune integrală.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunile plug-in hybrid vor fi echipate cu un motor de 1.4 litri și un motor electric. Varianta de bază va oferi 204 cai putere, în timp ce vârful de gamă PHEV va produce 245 de cai putere.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?