Interiorul noului Volkswagen Golf 7

Interiorul noului Volkswagen Golf 7

Un set de poze cu ce pare sa fie interiorul viitorului model Volkswagen Golf 7 au aparut online multumita unei publicatii franceze.

Pozele de mai jos prezinta bordul si jumatate din consola centrala a noului prototip Golf 7. De asemenea, publicatia franceza a mentionat ca noul Volkswagen Golf 7 va fi lansat pe piata auto in 2012 si, conform pozelor de mai jos, acesta va dispune de un design interior conservator, la fel ca toate modelele VW lansate in ultimul timp.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Consola centrala pare putin modifcata, iar butoanele de control al climatizarii aduc mult cu cele pe care le gazim la recentul lansat VW Beetle. Exteriorul noului Volkswagen Golf 7 va primi si el o serie de modificari minore devenind un facelift al generatiei curente. Daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, principalele modificari se vor face sub caroserie unde, noul model va dispune de o platforma complet noua.

| de | Sursa: Automobile-Magazine

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?