Irmscher Opel Insignia Sports Tourer

Irmscher Opel Insignia Sports Tourer

Un alt proiect al tunerului Irmscher ce va fi prezentat la Salonul Audo de la Geneva de saptamana viitoare are la baza modelul Opel Insignia Sports Tourer.

Irmscher Opel Insignia Sports Tourer a primit cateva elemente discrete menite sa-i dea un aspect mai sportiv, dintre care amintim de noul spoiler frontal, noua grila frontala cu design fagure ce prezinta banda cromata a fabricantului auto, noi praguri laterale, spoiler acoperis, sistem de evacuare cu 4 tevi de esapament din otel si jante custom din aliaj de 20 inch.

La interior, clientii noului Irmscher Opel Insignia Sports Tourer vor fi inconjurati de piele ce acopera scaunele, panourile portierelor si cotiera centrala, iar pedalele acum sunt din aluminiu.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al performantelor, motorul de 1.6 litri de sub capota modelului Irmscher Opel Insignia Sports Tourer a fost modificat, astfel acesta produce acum 215 cai putere si un cuplu de 330 Nm, iar pentru a imbunatati stabilitatea la viteze mari, tunerul european a montat o suspensie mai joasa cu 30 mm.

| de | Sursa: Irmscher

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?