Jaguar a prezentat in Romania noul SUV compact E-Pace

Sectiuni Relevante

Jaguar a prezentat in Romania noul SUV compact E-Pace

Importatorul oficial Jaguar Land Rover in Romania a lansat pe piata locala noul SUV compact E-Pace.

„E-PACE înglobează eleganța și performanța brandului Jaguar oferind clienților tehnologia şi conectivitatea de ultimă generație de care aceștia au nevoie pentru o deplasare mai sigură şi comodă. Noua mașină este concepută pentru persoanele cu un stil de viață activ care sunt mereu în căutarea unor provocări din domeniul auto ce îmbină perfect o istorie de brand puternică, o imagine rafinată şi uşurința de a conduce în forță pe orice suprafețe”, menționează Mihai Ivănescu, Director Coordonator al grupului de Importatori Auto Țiriac.

Modelul Jaguar dispune de un habitaclu foarte spaţios având o lungime totală de 4.395 mm ce permite o călătorie în condiţii excelente de confort pentru 5 persoane şi oferă în spate un spaţiu generos la picioare, de 892 mm, în timp ce capacitatea mare a portbagajului, de 577 litri, a fost posibilă prin utilizarea unei suspensii spate cu o configuraţie cu braţ integrat.

Sub capotă, E-PACE se remarcă prin gama de motoare Ingenium diesel şi pe benzină, eficiente şi puternice. Motorul Ingenium turbo pe benzină, ce dezvoltă 300CP şi echipează modelul E-PACE, asigură o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 6,4 secunde şi permite atingerea unei viteze maxime, limitate electronic la 243 km/h. Pentru clienţii care pun accentul pe eficienţă, motorul diesel Ingenium, ce dezvoltă 150CP şi dispune de tracţiune faţă, permite reducerea emisiilor de CO2 la 124 g/km.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Modelul Jaguar E-PACE, cel de-al doilea SUV al mărcii, este disponibil spre vânzare, având un preţ de pornire de 30.940 Euro cu TVA inclus.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?