Jaguar F-Type primeste un facelift

Jaguar F-Type primeste un facelift

Jaguar s-a gandit sa mai condimenteze putin stilul lui F-Type. Asa se face ca modelul britanic a primit un facelift. Si ce sa-i mai faci unui exterior atat de superb? Pai britanicii au modificat blocurile optice si au mai rotunjit cateva elemente. Si doar atat.

Marile modificari au fost facute la interior. In primul rand, Jaguar F-Type facelift are scaune noi si cel mai recent sistem de infotainment. Denumit Touch Pro acesta foloseste un ecran de 8 inchi pentru a comunica cu ocupantii. Mai mult decat atat, Jaguar a lucrat cu GoPro si au dezvoltat o aplicatie care inregistreaza turele perfect de circuit si le poate urca pe retelele de socializare atunci cand un telefon mobil este conectat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Jaguar F-Type vine cu acelasi V6 de 3,0 litri. Apare in gama varianta R-Dynamic. In acest caz, motorul ofar 340 de cai putere. Tot cu aceasta restilizare a aparut si editia speciala F-Type 400 Sport. Asa cum ati si intuit, acelasi motor V6 ofera 400 de cai putere. In plus, vor exista si ceva modificari exterioare consistente.

| de | Sursa: Jaguar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?