Jaguar I-Pace, SUV-ul 100% electric, este disponibil si in Romania de la 65.500 de euro fara TVA

Jaguar I-Pace, SUV-ul 100% electric, este disponibil si in Romania de la 65.500 de euro fara TVA

Premium Auto, Importatorul oficial Jaguar Land Rover pentru România, prezintă, în premieră, primul model 100% electric din istoria mărcii Jaguar.

I-PACE vine echipat cu o baterie litiu-ion de ultimă generație de 90 kWh\ și oferă o performanță de 0-100 km / h în 4,8 secunde, o autonomie de 480km (ciclu WLTP) și încărcare de la 0 până la 80% în 40 de minute (100kW DC). Modelul I-PACE este propulsat de două motoare electrice, acţionate sincron, cu magneţi permanenţi, integrate în punţile faţă şi spate. Cele două dezvoltă o putere de 400 CP şi un cuplu de 696 Nm. Pentru acestea sunt disponibile variantele de echipare SE, SE şi HSE.

Tracțiunea integrală asigură o manevrabilitate perfectă pe toate suprafețele și în toate condițiile de vreme. Răspunsul este imediat, iar sistemul asigură un control excepțional al distribuției cuplului față-spate și răspunde prompt la comenzile șoferului, condițiile de deplasare și caracteristicile vehiculului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Prețul de pornire pentru noul Jaguar I-Pace este de 65.500 de euro fără TVA.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?