Jaguar Land Rover a pregatit un sistem prin care poti conduce masina cu un smartphone

Jaguar Land Rover a pregatit un sistem prin care poti conduce masina cu un smartphone

De multe ori ne-am intrebat cum ar fi daca ne-am putea conduce masina, chiar si pentru cativa metri, cu ajutorul telefoanelor inteligente. Ei bine, Jaguar Land Rover a dezvoltat un astfel de sistem.

Bineinteles, acesta va functiona pana la viteze de maxim 8 km/h si te va ajuta atunci cand iesirile in off-road pun probleme sau cand accesul in masina ti-a fost blocat de un alt vehicul parcat prea aproape. In plus, sistemul dezvoltat de britanici este capabil sa execute si o intoarcere din trei miscari.

Cei care ies in off-road cu un astfel de vehicul se pot da jos din masina, pot analiza mai bine situatia si astfel pot depasi evenimentul. In alte cazuri, ai fi putut provoca o serie de daune atat masinii, cat si tie. Niciodata nu se stie unde duc drumurile in off-road.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru cei care nu s-au delectat cu clipul de mai sus, trebuie sa stie ca si iesirea din parcare va fi mai simpla. Tot ce ai de facut este sa scoti telefonul si sa ghidezi masina. Pe ecranul gadgetului iti vor aparea volanul si pedalele de acceleratie si frana. Nimic mai simplu,nu?

| de | Sursa: Jaguar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?