Jaguar lanseaza F-Type facelift

Jaguar lanseaza F-Type facelift

Jaguar a lansat F-Type facelift, un model care mizează pe noua arhitectură de design introdusă recent în gama producătorului britanic de noile SUV-uri.

Mașina sport oferă un echilibru perfect între performanță și satisfacția șoferului, ce constă într un design mai agresiv și un habitaclu definit de materiale luxoase.

Gama de motoare puternice include opțiuni cu patru și opt cilindri, toate adaptate la transmisiile Quickshift cu opt viteze și control manual, cu ajutorul padelelor montate pe volan.

Pentru publicul din Europa, Jaguar va oferi motorul pe benzină de 2.0 litri cu 300 de cai putere și un nou motor V8 disponibil în variantă de 450 de cai putere. În continuare, vârful de gamă va fi tot un motor V8 de 575 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, F-Type facelift oferă o tehnologie concentrată pe nevoile șoferului, care include un panou de bord TFT de 12,3 inci de înaltă definiție cu informații configurabile, un sistem infotainment Touch Pro, posibilitatea actualizării de software over-the-air, astfel încât să fie mai confortabil pentru client, fără a fi nevoie să viziteze un retailer. Cele două sisteme audio Meridian permit o reproducere îmbunătățită a sunetului.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?