Jaguar XE - Poze si detalii complete

Jaguar XE - Poze si detalii complete

Jaguar a prezentat seara trecuta noul XE, rivalul britanic care vine sa se intreaca cu BMW Seria 3, Mercedes-Benz C-Class si Audi A4. Asa cum probabil ati citit, noul XE reprezinta o evolutie a vehicului X-Type, model care nu s-a bucurat de succes in perioada in care a fost comercializat.

La nivel estetic, vedem cum noul Jaguar XE vine cu o serie de influente preluate de pe XF, insa dispune de o serie de lucruri definitorii. Nervurile prezente pe capota, blocurile optice alungite si grila tip fagure completeaza o parte frontala agresiva, in timp ce partea posterioara este dominata de un difuzor sportiv.

La interior, Jaguar spune ca a folosit cele mai bune materiale pe care le detine. Pentru ca vorbim despre un model de segment premium, noul XE vine acum cu sistem InControl ce comunica cu soferul prin intermediul unui ecran de 8 inch. Acesta dispune de conectivitate cu orice tip de telefon inteligent care vine cu iOS si Android si ofera o serie de functii ce pot fi accesate de la distanta. Amintim aici de climatizare, blocarea usilor si pornirea motorului. In plus, noul Jaguar XE soseste cu un sistem head-up display cu tehnologie laser.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In cadrul evenimentului Jaguar, britanicii au prezentat versiune XE-S a noului sedan, urmand ca restul variantelor sa vina la Paris. Noul Jaguar XE-S vine in compania motorului V6 de 3.0 litri capabil sa produca 340 de cai putere si 450 Nm. Resursele vor fi manageriate cu ajutorul unei cutii automate cu 8 trepte, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h va avea loc in 5.1 secunde.

| de | Sursa: Jaguar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?