Jaguar XFR si XKR

Jaguar XFR si XKR

Cei de la Jaguar au anuntat lansarea noilor modele Jaguar XFR si XKR la Expozitia Auto din Londra, un eveniment la care sunt asteptati aproximativ 350.000 vizitatori. Cele doua noi modele vor fi expuse alaturi de modelul Jaguar XF Diesel S.

Noul Jaguar XFR vine echipat cu un nou motor supraalimentat de 5.0 litri care produce 510 cai putere. Accelerand de la 0 la 100 km/h in 4.7 scunde, noul Jaguar XFR a primit sistem Active Differential Control si suspensii Adaptive Dynamics, care fructifica puterea motorului la maxim.

Modelul Jaguar XKR vine echipat cu acelasi motor al modelului Jaguar XFR, acesta fiind insa cu 0.1 secunde mai rapid in comparatie cu modelul Jaguar XFR. Versiunea standard al modelului Jaguar XX vine echipata cu un propulsor care dezvolta 385 cai putere si un cuplu de 515 Nm, accelerand de la 0 la 100 km/h in 5.2 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Comenzile pentru aceste noi modele au inceput, preturile noilor Jaguar XFR si XKR fiind de 59.900 GBP si 72.400 GBP.

| de | Sursa: Jaguar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?