Jeep Grand Cherokee - poze si informatii despre versiunea europeana

Jeep Grand Cherokee - poze si informatii despre versiunea europeana

Producatorul american Jeep a anuntat ca va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, versiunea europeana a lui Grand Cherokee.

Modelul arata aproape identic cu versiunea care a debutat in Detroit, insa adopta un design mai europenizat. Vedem un set de blocuri optice usor revizuite, in timp ce luminile pentru mersul pe timp de zi de tip LED au fost integrate in spoiler. De asemenea, observam o grila restilizata si spoiler spate mai mare.

La interior, regasim un volan in trei spite, in timp ce tapiteria din piele "Natura Plus" se imbina perfect cu accesoriile din lemn. Mai mult decat atat, americanii ne induioseaza cu un display cu touchscreen de 8.4 inch prin care poti comunica cu sistemul de infotainment UConnect.

Gama de motorizari nu a fost inca anuntata, insa viitorul Grand Cherokee ar putea beneficia de un V6 de 3.0 litri diesel, de un V6 de 3.6 litri benzina si de un V8 tot pe benzina.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Jeep Grand Cherokee va putea fi achiztionat incepand cu al treilea semestru al lui 2013, iar preturile vor fi anuntate inainte de lansarea oficiala.

| de | Sursa: Jeep

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?