Jeep Yuntu, concept cu sapte locuri gandit pentru China

Jeep Yuntu, concept cu sapte locuri gandit pentru China

Piata din China reprezinta o resursa importanta pentru toti constructorii auto. Astfel, marea majoritate a producatorilor au inceput sa acorde o atentie sporita publicului de acolo. Si acelasi lucru se intampla si cu Jeep.

Americanii au anuntat ca vor expune conceptul Yuntu in cadrul Salonului Auto de la Shaghai, eveniment care isi va deschide portile pe 19 aprilie. Viitorul Yuntu va avea sapte locuri, dar cu toate acestea promite si performante bune in off-road.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru a ne demonstra acest lucru, Jeep a venit si cu cateva schite cu viitorul Yuntu. Astfel, vedem cum prototipul americanilor promite pasaje generoase, o garda la sola mare, protectii speciale pentru partile vitale si chiar si bare pentru amararea portbagajului. Pe caroserie sta scris acronimul PHEV semn ca Jeep va lansa un concept care va integra un sistem de propulsie hibrid. Modelul de serie bazat pe Jeep Yuntu va fi produs doar pentru piata din China.

| de | Sursa: Jeep

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?