Kia a prezentat noul Ceed GT - motor turbo de 204 cai putere

Kia a prezentat noul Ceed GT - motor turbo de 204 cai putere

Noul Kia Ceed GT își face debutul public astăzi la Salonul Auto Paris 2018, alături de noul ProCeed GT. Noul model va fi mai complet și captivant ca niciodată în momentul începerii comercializării sale, la începutul anului 2019.

Ceed GT are un design exterior sportiv pentru a fi diferențiat vizual de celelalte modele ale gamei Ceed. Dacă designul noii game Ceed este caracterizat de multitudinea de linii și suprafețe curbate, varianta GT prezintă o propunere mai atletică decât versiunile standard ale automobilului.

Versiunea GT este construită în jurul aceleiași arhitecturi ergonomice a cabinei ca și modelele gamei Ceed. Suprafețele sunt finisate cu materiale plăcute la atingere în timp ce panoul de bord este îndreptat spre șofer, pentru a fi mai ușor utilizat în timpul condusului. În centrul panoului de bord se află sistemul de infotainment cu touchscreen Kia - de 7.0 sau 8.0 inch - cu sistemul audio și de ventilație situate dedesubt.

Tărâm al hatch-urilor de performanță, Europa este caracterizată printr-o mare diversitate a condițiilor de condus: autostrăzi de mare viteză, drumuri virajate de munte, centre congestionate ale orașelor și drumuri de țară imprevizibile. Noul Kia Ceed GT a fost dezvoltat pentru a stapâni toate aceste medii de rulare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Kia Ceed este propulsat de un motor turbo de 1.6 litri care produce 204 CP la 6.000 rpm si 265 Nm. Informațiile privind accelerația și emisiile vor fi publicate aproape de data începerii comercializării în 2019, în așteptarea omologării către sfârșitul acestui an.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?