Kia a publicat prima poza oficiala cu viitorul XCeed

Kia a publicat prima poza oficiala cu viitorul XCeed

Kia Motors a dezvăluit astăzi prima imagine a noului crossover urban Kia XCeed, care va fi dezvăluit spre sfârșitul lunii iunie 2019. Cu un design elegant, expresiv și modern, noua versiune cross a lui Ceed reprezintă o alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale mai mari.

Cu o siluetă de tip coupé, noul Kia XCeed este un produs al centrului de design european al mărcii din Frankfurt, Germania, conceput sub îndrumarea lui Gregory Guillaume, vicepreședinte de design al Kia Motors Europe. Combinația dintre garda la sol ridicată și linia joasă a plafonulului conferă automobillului o poziție de conducere mai sportivă decât a unui SUV tradițional. Iar poziția de conducere ridicată oferă o vedere mai bună asupra drumului decât un hatchback de familie convențional.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. „Designul sportiv și comportamentul noului CUV Kia XCeed îl vor face mai dorit decât multe SUV-uri mai înalte și mai mari. Cu toate acestea, oferă aceste lucruri fără a compromite versatilitatea, oferind un pachet de dotări inteligente pentru interior și spațiul de depozitare al unui SUV, într-o caroserie sportivă și un aspect compact”, a declarat Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?