Kia Futuron, un concept electric si autonom care anunta viitorul modelelor sud-coreenilor

Kia Futuron, un concept electric si autonom care anunta viitorul modelelor sud-coreenilor

Kia a dezvăluit noul său concept Futuron, un SUV coupe cu tracțiune integrală ce propune liniile noi de design pentru automobilele electrice viitoare.

Conceptul Futuron reprezintă imaginea modernă și încrezătoare a unui SUV coupe electric progresist imaginat de Kia. Chiar numele Futuron reprezintă o îngemănare a cuvintelor ”viitor” (Future) și ”conectat” (On), sugerând natura electrică a designului viitorului SUV al brandului.

Caroseria de SUV coupe face o declarație de intenție puternică pentru viitoarele automobile Kia, care vor exprima încredere, sportivitate și modernism, dar și eleganță deopotrivă. Cu o lungime de 4.850 mm, o înălțime de 1.550 mm și un ampatament de 3.000 mm, garda la sol înălțată a conceptului Futuron se îmbină cu o caroserie de tip coupe ce crează un aspect dinamic, încrezător.

Acest aspect al caroseriei se datorează sistemului de propulsie complet electric al conceptului Futuron. O baterie de înaltă capacitate este montată jos în caroseria automobilului, sub podeaua habitaclului, oferind energie pentru patru motoare electrice puternice aflate în roți. Aspectul înălțat al automobilului se îmbină cu un centru de greutate scăzut și un sistem de propulsie electric cu tracțiune integrală (e-AWD) care oferă un răspuns rapid și ușor la comenzile șoferului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Structura sistemului de propulsie electric și includerea sistemului de conducere autonomă de nivel 4 au permis crearea unei cabine spațioase și flexibile. Cele două scaune din față sunt construite din materiale flexibile și pot oferi o poziție de condus verticală sau înclinată, odihnitoare, similară cu flexibilitatea regăsită la fotoliile premium ale avioanelor de pasageri. Prin activarea setărilor sistemului de conducere autonomă ale conceptului Futuron, cele două scaune din față se înclină pe măsură ce volanul se retrage. Această poziție a scaunelor ajută la reducerea stării de oboseală în timpul călătoriilor lungi.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?