Kia K2 Sedan

Kia K2 Sedan

Noul model Kia K2 Sedan bazat pe modelul Rio, dezvoltat special pentru piata auto din China, a fost dezvaluit azi la Salonul Auto de la Shanghai 2011.

Kia K2 Sedan va fi asamblat la uzina Dongfeng Yueda din Jiangsu incepand cu luna iunie, iar versiunea hatchback cu 5 usi se asteapta sa intre in productie in luna august.

Noul Kia K2 masoara 4.370 m in lungime, 1.700 m in latime, 1.460 m in inaltime si are cel mai mare ampatament din clasa sa (2.570 m), iar portbagajul sau are capacitatea de 500 litri. Propulsia este asigurata fie de un motor de 1.4 litri, fie de un motor de 1.6 litri Gamma pe benzina, ambele putand fi conectate la o transmisie manuala sau automata. Atunci cand va ajunge pe piata auto, noul Kia K2 Sedan va fi disponibil cu 6 pachete de echipare.

La exterior, Kia K3 prezina noua grila a fabricantului auto denumita 'nas de tigru', noi lampi de ceata, o gura de aer mai mare si noi stopuri in partea din spate. Lista de elemente mai discrete ce contribuie la crearea caracterului noului K2 include o linie laterala, guri de aer laterale, o linie subtila pentru capota portbagajului, plus o bara de protectie spate in doua culori ce incorporeaza lampile cu design modern.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Kia K2 Sedan va concura intr-un segment ce concentreaza aproximativ 16% din vanzarile de masini noi din China.

| de | Sursa: Kia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?