Kia pregateste un nou sistem mild-hybrid de 48V diesel-electric

Sectiuni Relevante

Kia pregateste un nou sistem mild-hybrid de 48V diesel-electric

Kia va lansa primul său sistem de propulsie mild-hybrid diesel de 48V în a doua jumătate a anului 2018. Noul sistem de propulsie ‘EcoDynamics+’ contribuie la reducerea emisiilor CO2 suplimentând accelerația cu putere electrică de la o baterie adițională de 48V și permițând rularea cu motorul termic oprit datorită unei unități Mild-Hybrid Starter-Generator.

Introducerea noului sistem de propulsie de 48V propulsează Kia ca primul producător care va oferi consumatorilor tehnologia hibridă, plug-in-hybrid, cu baterii electrice și mild-hybrid 48V în gama modelelor sale. Kia intenționează să lanseze 16 modele cu sisteme de rulare noi până în 2025, incluzând cinci hibride noi, cinci modele plug-in-hybrid, cinci vehicule cu baterii electrice și - în 2020 - un nou vehicul cu celule electrice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tehnologia sistemului de propulsie EcoDynamics+ mild-hybrid va permite Kia să ofere motoare diesel mai curate. Sistemul va fi cuplat cu tehnologia activă de control a emisiilor - SCR - Selective Catalytic Reduction - ce ajută la reducerea emisiilor CO2 cu până la 4% conform WLTP - Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure și până la 7% conform NEDC - New European Driving Cycle*. Dezvoltarea tehnologiei mild-hybrid diesel va contribui la eforturile globale ale brandului Kia de a îmbunătăți eficiența consumului de combustibil în întreaga gamă.

| de | Sursa: Kia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?