Kia se afla pe primul loc in randul brandurilor de consum in studiul JD Power

Sectiuni Relevante

Kia se afla pe primul loc in randul brandurilor de consum in studiul JD Power

Pentru al patrulea an consecutiv, Kia a fost recunoscută drept brandul auto non-premium numărul unu de către J.D. Power în „Initial Quality Study (IQS)” 2018.

Kia își menține poziția de lider înregistrând performanțe de top în segmentul SUV-urilor de clasă medie prin modelul Sorento și în segmentul de clasă mică prin Rio, în timp ce modelele Optima (berlină de clasă medie), Sportage (SUV de clasă mică) și Sedona (Minivan) s-au clasat pe locul doi iar Forte (clasa compactă) s-a clasat pe locul trei în categoriile din care au făcut parte. După câștigarea premiului IQS în 2015, 2016 și 2017, modelul Soul a fost din nou cel mai bine clasat automobil în categoria compactă MPV (multi-purpose vehicle) în studiul IQS.

Situarea pe locul întâi în rândul tuturor brandurilor auto de masă din industrie pentru al patrulea an consecutiv nu lasă nicio urmă de îndoială asupra calității de clasă mondială și a procesului de fabricație al fiecărui automobil și SUV pe care Kia îl construiește”, a spus Michael Cole, Chief Operating Officer și EVP al Kia Motors America.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Studiul IQS realizat în SUA în 2018 se bazează pe răspunsurile primite de la 75,712 de cumpărători și a celor care au închiriat modele auto cu an de fabricație 2018, care au fost chestionați după 90 de zile de deținere al automobilului respectiv.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?