Kia Seltos este cel mai nou SUV din gama constructorului sud-coreean

Kia Seltos este cel mai nou SUV din gama constructorului sud-coreean

Noul Kia Seltos aduce pe piața globală a SUV-urilor mici un stil nou și un caracter puternic. Cel puțin, acestea sunt cuvintele cu care au descris oficialii Kia noul SUV.

Modelul a fost prezentat în Delhi, India, urmând ca în perioada următoare să ajungă și în Europa.

Interiorul lui Seltos este realizat din materiale de înaltă calitate. Destinat cumpărătorilor tineri, fani ai tehnologiei, interiorul este caracterizat prin forme ample, fluide și detalii foarte tehnice. Echipat cu o gamă de tehnologii pentru maximizarea confortului, conectivității și ușurinței în utilizare, designul îndrăzneț al habitaclului dispune de un sistem de infotainment cu touchscreen de 10.25 inch.

Seltos este echipat cu a treia generație a gamei de sisteme de propulsie, recent dezvoltată, care oferă eficiență ridicată și performanțe puternice. Toate sistemele de propulsie sunt proiectate cu tehnologia Smartstream pentru îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și emisii scăzute.

Modelul este disponibil cu motorul pe benzină turbo T-GDI de 1.6 litri, care oferă 177 CP, motorul aspirat pe benzină de 2.0 litri, care oferă 149 CP și motorul diesel de 1.6 litri, care oferă o putere de 136 CP. Pentru piața din Europa ar putea fi comunicate și alte motorizări.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În funcție de piața de comercializare, Seltos va fi disponibil cu până la trei tipuri de transmisie automată, pentru a satisface nevoile și stilurile de condus ale cumpărătorilor - transmisia automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte de viteze (7DCT), transmisia automată cu șase trepte (6AT) și transmisia CVT (Continuously Variable Transmission).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?