Kia Sportage - Imagini cu interiorul si detalii finale

Kia Sportage - Imagini cu interiorul si detalii finale

Kia a prezentat astazi intregii lumi interiorul noii generatii Sportage, dar si o serie de detalii despre modelul asteptat la Frankfurt. Pentru inceput, stim ca noul Kia Sportage masoara 4.480 de mm in lungime, cu 40 de mm mai mare comparativ cu generatia precedenta si are un ampatament de 2.670 de milimetri.

Coeficientul aerodinamic a fost imbunatatit de la 0.35 la 0.33, iar spatiul pentru pasageri si volumul portbagajul au crescut considerabil.

La interior, Kia Sportage vine cu un display de 7 sau 8 inchi in functie de echiparea aleasa, cu un sistem audio JBL de 320 de watti si 8 difuzoare, dar si cu un set de scaune fata incalzite.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Kia Sportage va ascunde motorul de 1.6 litri GDI in doua versiuni de putere. Prima ofera 132 de cai si 161 Nm, iar cea de-a doua, turbo, are 177 de cai si 265 Nm. Fanii motoarelor diesel pot opta pentru clasicul 1.7 CRDi de 115 cai sau pentru remodelatul 2.0 de 136 si 373 Nm sau 184 CP si 400 Nm.

| de | Sursa: Kia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?