KIA SPORTSPACE, masina care a adus un plus de frumusete la Geneva

KIA SPORTSPACE, masina care a adus un plus de frumusete la Geneva

Printre noutile pregatite anul acesta de coreenii de la KIA s-a numarat si noul concept SPORTSPACE, care s-a doveit a fi o adevarata surpriza la Salonul Auto din Geneva.

Creionat sub directia lui Gregory Guillaume, noul concept vine sa anticipeze o varianta break a modelului Optima. Gratie noului design, pentru care este responsabil Peter Schreyer (cel care a realizat designul bine-cunoscut al Audi TT) KIA ofera mai mult spatiu de depozitare, dar si pentru pasageri, ceea ce poate asigura calatorii confortabile in patru.

La interior se remarca imediat acoperisul panoramic de mari dimensiuni care permite luminii sa patrunda in cabina si astfel sa creeze o ambianta cu adevarat placuta. De remacat, sunt si alte detalii precum tapiteria din piele, carbonul si insertiile din aluminiu.

Printre detaliile multumitoare trebuie mentionata si consola cetrala din noul concept KIA, care se prelungeste pana in dreptul locurile din spate, ajungand chiar si in portbagaj.

De asemenea, asa cum puteti vedea in galeria foto, KIA SPORTSPACE vine cu o cabina spatioasa si cu un portbagaj la fel de generos. Potivit reprezentantilor KIA, concepul are o lungime de 4855mm, o latime de 1870mm si masoara 1425mm in inaltime. Portbagajul aduce si el un mare plus caci este dotat cu un sistem inteligent de incarcare. Acesta este format din 28 de bile din aluminiu care permit depozitarea obiectelor mari si care, in momentul plecarii de pe loc, coboara 3mm pentru a pastra incarcatura in siguranta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, concepul KIA vine cu un motor turbo cu injecție directă, 2.0 T-GDI, care dezvoltă 250 de cai putere. Acum, nu ne ramane decat sa speram ca versiunea de productie se va apropia cat mai mult de acest concept, desi este foarte posibil ca interiorul masinii sa difere destul de mult pe viitor.

| de | Sursa: Kia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?