Kia Stinger a ajuns si in Romania - lista de preturi

Kia Stinger a ajuns si in Romania - lista de preturi

Kia Stinger, coupe-ul cu patru usi al producatorului sud-coreean, poate fi comandat si in Romania. Asiaticii ofera noul model cu un motor diesel si cu doua propulsoare pe benzina. De asemenea, coupe-ul cu patru usi este disponibil atat cu propulsie, cat si cu tractiune integrala.

Cei care vor un motor diesel pot miza doar pe cel de 2.2 litri de 200 de cai putere. Acesta vine standard cu o cutie automata cu 8 trepte si cu propulsie. Pretul de pornire este de 35.688 de euro cuu TVA. Pentru tractiunea integrala vei avea de scos din buzunar cel putin 37.426 de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Varianta de baza pe benzina este reprezentata de un motor de 2.0 litri si 255 de cai. Acesta este oferit exclusiv cu propulsie si pleaca de la 33.800 de euro cu TVA. Varful de gama este reprezentata de un V6 de 3.3 litri care produce 370 de cai putere. Motorul este cuplat tot la o cutie automata cu opt trepte si la un sistem de tractiune integrala. De asemenea, aceasta varianta va putea fi comandata doar in varianta de top GT. Pretul de pornire este de 48.195 de euro.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?