Kia Stinger a intrat pe lista finalistilor World Car of the Year

Kia Stinger a intrat pe lista finalistilor World Car of the Year

Organizatorii World Car Awards au publicat lista finalistelor din șase categorii, printre care și prestigiosul premiu World Car of the Year, iar Kia Stinger se află printre ele.

Câștigătoarea WCOTY 2018 va fi anunțat pe 28 martie la Salonul Auto Internațional de la New York și știm deja care vor fi mașinile care se vor întrece în etapa finală.

Ceile zece finaliste vor fi evaluate de un juriu independent care va stabili automobilul care merită premiul mult râvnit. Marca Land Rover are un ușor avantaj pe hârtie, având două modele (Discovery și Range Rover Velar) nominalizate în categoria generală. Acestea se vor confrunta însă cu o concurență puternică de la alte SUV-uri precum BMW X3 și Volvo XC60.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Premiul Mașina Anului nu se referă doar la vehiculele off-road, deoarece există și alte auto-turisme / limuzine competitoare puternice. Kia a lovit puternic cu noul său sedan sport Stin-ger, iar eleganta Alfa Romeo Giulia este, de asemenea, un model cu șanse mari. Pe lista no-minalizărilor la WCOTY se mai află crossover-ele VW T-Roc și Mazda CX-5, precum și auto-turismele Nissan Leaf EV și Toyota Camry.

| de | Sursa: Kia

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?