Kia Stinger finalista Car of the Year 2018 si North American Car of the Year Award 2018

Sectiuni Relevante

Kia Stinger finalista Car of the Year 2018 si North American Car of the Year Award 2018

Conceput în studioul de design Kia din Frankfurt și dezvoltat pe circuitul Nürburgring, noul sedan sport „fastback” Kia Stinger este unul dintre cei șapte candidați la câștigarea premiului „Car of the Year” 2018 după votul a 60 de membri ai juriului. Votul final care va desemna câștigătorul va avea loc în Martie 2018.

Fiecare membru al juriului va direcționa 25 de puncte către cel puțin cinci nominalizați și își va prezenta criteriile de vot. “Car of the Year” este un premiu internațional care este acordat de către un juriu format din jurnaliști auto cu mare experiență din Europa.

Obiectivul său este de a recunoașt cel mai remarcabil autoturism care a fost produs și lansat pe piață în cele 12 luni care au urmat ultimului premiu acordat. De asemenea, premiul Car of the Year urmărește să găsească și să desemneze un singur câștigător. Procesul de votare este conceput pentru atingerea acestui scop și nu pentru a oferi o ierarhie a tuturor autoturismelor competitoare.

Nu există categorii, subcategorii sau câștigători pe o anumită clasă auto. Este evident faptul că juriul trebuie să evalueze autoturisme de diferite tipuri și cu diferite costuri, ceea ce înseamnă că acestea vor fi evaluate luând în calcul rivalii de pe piață. Cei 60 de membri ai juriului vor testa autoturismele luând în considerare următoarele criterii de evaluare: design, confort, siguranță, economie, manevrabilitate, performanță, funcționalitate, cerințele mediului, satisfacția șoferului și prețul. Inovațiile tehnice și raportul calitate-preț sunt factori importanți ai evaluării.

Juriul care va desemna câștigătorul premiului “Car of the Year 2018” este format din 60 de membri, reprezentând 23 de țări din Europa. Reprezentarea națională în juriu este dată de mărimea pieței auto respective și de importanța sa în producția de autoturisme. Câștigătorul va fi dezvăluit în ajunul deschiderii Salonului Auto de la Geneva, pe 5 martie 2018.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Performanțele și apariția captivantă ale noului Kia Stinger au fost recunoscute și de către cei 60 de membri ai juriului prestigiosului concurs “North American Car of the Year Award” care au desemnat Kia Stinger drept unul dintre cei trei finaliști care se vor lupta pentru câștigarea premiului în ediția 2018.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?