Koenigsegg Agera 2011

Koenigsegg Agera 2011

Detaliile si pozele cu noul Koenigsegg Agera 2011 au fost facute publice weekendul acesta de catre fabricantul de super masini din Suedia.

Premiera noului Koenigsegg Agera 2011 va avea loc saptamana aceasta la Salonul Auto de la Geneva, dar pentru moment putem spune ca acest concurent al modelului Bugatti Veyron se bucura de un motor V8 Twin Turbo optimizat ce produce nu mai putin de 910 cai putere si un impresionant cuplu de 1100 Nm la 5,100 rpm.

De asemenea, fabricantul auto a declarat ca noul Koenigsegg Agera 2011 va beneficia de un cuplu de 1,000 Nm de la 2,680 pana la 6,100 rpm, fara insa a dezvalui nimic legat de performantele acestui nou bolid.

Printre noile tehnologii de care noul Koenigsegg Agera 2011 se bucura, amintim de noul sistem de franare de performanta cu ABS reglabil si cel mai rapid sistem de transmisie din lume.

Inainte de a intra in productie, noul Koenigsegg Agera 2011 va fi supus mai multor teste, dar comercializarea acestuia e programata sa inceapa in luna septembrie a acestui an.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Koenigsegg Agera 2011 urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Koenigsegg

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?