Lamborghini a lansat Urus, cel mai rapid SUV din lume

Lamborghini a lansat Urus, cel mai rapid SUV din lume

Lamborghini a prezentat noul Urus. SUV-ul producatorului italian afiseaza un look extrem care inspira sportivitate indiferent de unghiul din care il privesti. Interiorul a fost inspirat de la fratii din Grupul Volkswagen, insa adauga note specifice supercarurilor Lamborghini.

Dar cea mai interesanta parte se ascunde sub caroserie. Lamborghini Urus foloseste un motor V8 de 4.0 litri biturbo care produce 650 de cai putere si 850 Nm. Cu o cutie automata cu opt trepte si un sistem de tractiune integrala, Urus poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, iar viteza maxima se opreste la 305 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru un plus de manevrabilitate, italienii au introdus si un sistem de directie integrala. Sase moduri de rulare sunt disponibile pe Urus, fiecare fiind dezvoltat special pentru a se adapta suprafetei de rulare. Pretul pentru piata din Germania este de 204.000 de euro cu taxe.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?